14 juni 2024
onderdelen aanhanger

Onderdelen aanhanger vervangen

Rijden met de aanhanger, dat is iets wat ik voor mijn werk veel moet doen. Zo rijd ik stenen rond in mijn gebied. De stenen wegen natuurlijk wel wat dus een degelijke aanhanger is eigenlijk wel vereist. Omdat ik soms de aanhanger even check op onderhoud, viel het me laatst op dat de banden goed versleten waren en dus aan vervanging toe waren. Hiervoor wist ik in mijn geheugen nog wel bedrijf maar ik wist de naam er niet meer van. Dus daarom ging ik zoeken op ´onderdelen aanhanger´. En met succes, ik vond het bedrijf waar ik jaren geleden ben geweest.

onderdelen aanhanger

Vertelde het probleem bij aankomst

Dat adresje was een bedrijf waar ik de aanhanger wel eens eerder naar toe heb gebracht voor onderhoud. Omdat mijn banden nu aan de beurt waren bracht ik vorige week een bezoekje aan de aanhangwagenservice voor de onderdelen van de aanhanger. Bij aankomst vertelde ik het probleem en omdat ik een bekende was kon ik de aanhanger laten staan voor reparatie.

Hoef voorlopig niet meer terug te komen!

De banden waren er zo op gezet en ik kon eigenlijk gelijk weer verder met mijn werk. Ik heb het bedrijf heel erg bedankt voor het monteren van de hoogwaardige banden en de klantvriendelijkheid die zij leveren. Ik weet zeker dat ik voor de banden voorlopig niet terug hoef te komen!