15 juni 2024
Hond kucht

Mijn hond kucht, wat nu?

Hallo allemaal, ik heb een vraagje over mijn hond waarvan ik hoop dat jullie wel wat meer info hebben op deze blog. Ik heb dus sinds een maand een bordercollie en het is het allerliefste hondje ooit. Maar sinds een paar dagen maakt hij wat rare hoest geluiden. Mijn hond kucht alsof hij een kriebelhoest heeft. Dit is mijn eerste hond die ik heb, dus ik weet niet zo goed hoe ik dit moet aanpakken. Weet iemand van jullie of dit ernstig is en of ik actie moet ondernemen? Of is het niks en stel ik me aan?

Hond kucht

Jullie hulp is welkom

Ik ben zelf dus nog geen kenner qua honden en ik ben ook de enige in mijn omgeving met een hond. Daarom stel ik de vraag via dit online forum. Jullie zijn hier denk ik allemaal hondenkenners, die beter weten wat dit is. Ik heb ook een beetje gegoogled, maar daar komt zoveel naar voren dat ik het bos niet meer zie. Is het gewoon een slimme keuze om naar de dierenarts te gaan? Als jullie er meer over weten, hoor ik het graag! Neem maar contact met me op via dit forum om me wat meer info te geven als je meer weet.