21 juni 2024
dierenkliniek Utrecht

Hond weer genezen dankzij dierenkliniek Utrecht

Vorige week kwam ik thuis na een lange dag werken. Toen ik mijn huis binnenstapte zag ik dat er bloed op de grond lag. Daarna liep ik gelijk naar me hond en ik zag dat hij een snee had opgelopen aan zijn poot. Toen ik het opmerkte belde ik gelijk naar dierenkliniek Utrecht. Omdat het een grote snee was kon ik meteen langs komen, vertelde hij me aan de telefoon.

Hond kon weer mee naar huis

Eenmaal aangekomen bij dierenkliniek Utrecht met de hond en een theedoek om zijn poot duurde het niet lang voordat we geholpen werden. Er zat volgens de dierenarts niks anders op dan de wond te hechten. Toen de wond gehecht was kon de hond met een kapje om zijn kop weer mee naar huis.

Stukje glas gevonden in de benchedierenkliniek Utrecht

Thuis heb ik de hond verwend en ben ik eens gaan nadenken hoe die snee nou kon ontstaan. Uiteindelijk heb ik een stukje glas in de benche gevonden waar hij waarschijnlijk tegen aan is geschuurd met zijn poot. Hoe het stukje glas in de benche is gekomen is tot nu toe de vraag. Wel weet ik dat ik beter op mijn hond ga letten en hem voortaan niet meer zo lang alleen laat.