20 juni 2024
jubileumreizen

Heb je al eens aan jubileumreizen gedacht?

Toen ik op de website 123incentive.nl terecht kwam, kwam ik op het idee om te kiezen voor jubileumreizen als bedrijfsuitje omdat wij 12,5 jaar bestaan. Met ons groepje van vijf, heb ik een onvergetelijke tijd beleefd in Volendam. Omdat wij meer dan tevreden zijn over de organisatie, heb ik besloten om mijn reactie achter te laten op dit blog. Wanneer je eens op de website kijkt, dan zal je zien dat er vele mogelijkheden zijn. Je kunt zelfs een trip naar het buitenland organiseren en ik denk dat ik dit een volgende keer wil gaan doen met mijn personeel.

jubileumreizen

 

Daarna weer met motivatie aan het werk

De jubileumreizen die worden aangeboden op deze website, zijn qua prijsverhouding erg aantrekkelijk. Tevens is de communicatie uitstekend en je kunt ervan op aan dat alles is geregeld. Onze trip naar Volendam heeft ervoor gezorgd dat wij extra teambuilding hebben ontwikkeld. Er is veel besproken en wij hebben elkaar op een andere manier leren kennen. Allen zijn wij met waardering weer naar huis vertrokken. Ik kon direct op de eerste werkdag zien, dat dit uitje zijn vruchten afwerpt door de motivatie die iedereen had en nu nog heeft. 

Neem eens een kijkje op de website!