14 juni 2024
poolen Tilburg

Een potje poolen in Tilburg

Vaak heb ik in mijn omgeving gehoord dat mensen een gezellig potje poolen in Tilburg. Omdat ik mij eigenlijk nooit heb bezig gehouden met dit soort ontspanning, leek het mij leuk om een keer mee te gaan. Het adres om dit het beste te kunnen doen is in Partycentrum Bet Kolen. Hier hebben zij verschillende spelmogelijkheden, waaronder 12 professionele dartbanen en 6 biljarttafels. Ook is het hier goed vertoeven, na een dag hard werken. Even lekker ontspannen onder een lekker glaasje wijn of een ander drankje. Het is hier altijd goed toeven en een zeer gezellige locatie.  poolen Tilburg

Super locatie

Vorige week had ik hier bij Partycentrum Bet Kolen een feest. Een goede vriend van mij was 50 geworden en had hier een zaal gehuurd. Wij hebben een bijzonder leuke avond gehad. Ook waren de hapjes die hier werden verzorgt, bijzonder lekker.

Nadat wij hier bij het café een zeer leuk en goed verzorgt feest hebben gehad, is dit een vast stekkie van ons geworden. Een plaats waar je lekker een potje kan poolen in Tilburg, maar ook biljarten of darten is hier mogelijk.

Ben jij ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden die je bij dit café kan krijgen, vul dan het contactformulier op hun website in om een afspraak te maken.