15 juni 2024
couture

Top avond gehad dankzij de juiste couture

Voor een feest dat ik heb gegeven was het thema heel breed. Mijn verzoek voor de gasten was om in een alternatieve kledingstijl te komen opdagen. Zelf zocht ik voor mijn beste vriendinnen en ik een couturier. Ons idee was om in een hele drukke jurk ons te verkleden.

Couture snel gevonden

Na eventjes wat zoektermen te hebben opgezocht op Google waaronder ”couture” vond ik de couturier Jos Exler. Ik ging vervolgens even de website bekijken van hem. Ik zag op foto’s al dat er zeer mooie kledingstukken zijn ontworpen. Dat wilde ik ook!

Uitgenodigd voor een gesprek

Toen ik contact op had genomen werd ik uitgenodigd voor een gesprek over mijn voorkeuren. Ik zelf had eigenlijk totaal geen idee hoe het er uit moest zien als het maar alternatief was. Uiteindelijk hebben we een aantal dingen doorgenomen en zijn we een ontwerp gaan maken.

Ontzettend veel lol gehad

Als eindresultaat hebben ik en mijn vriendinnen op de avond van het feest in een hele leuke en gekke alternatieve jurk gelopen. We hebben ontzettend veel lol gehad. Wat een mooie couture! De jurken liggen opgeborgen en worden zeker nog wel een paar keer uit de kast getrokken voor een feest of iets in die richting. couture