14 juni 2024

Welke maat trainingspak heb ik?

Trainingspakken werden vroeger voornamelijk gebruikt door sporters. Dit is natuurlijk nog steeds het geval, maar de trainingspakken zijn steeds meer in de mode. Vooral onder jongeren is het dragen van trainingspakken erg populair. Niet alleen op het veld, maar ook naast het veld worden trainingspakken tegenwoordig veel gedragen. Dit komt voornamelijk doordat de kleding erg comfortabel zit, maar ook de look bevalt de meeste jongeren erg. 

Waarom een trainingspak erg fijn is tijdens het sporten

Tijdens een training ligt het spel over het algemeen vaker stil. Je zult bij trainingen in plaats van de hele tijd aan het rennen zul je vaak tactisch bezig moeten zijn of bijvoorbeeld moeten wachten bij een pass oefening. In deze gevallen is het zeker gedurende de koudere maanden belangrijk om je spieren goed te beschermen. 

Wanneer je aan het trainen bent en je spieren probeert te ontwikkelen is het belangrijk om deze goed warm te houden. Als je dit niet doet, zal de kans op blessures een stuk groter houden. Naast de voordelen van het gebruiken van een trainingspakken zijn er ook nog andere dingen die het aantrekkelijk maken om een trainingspak te dragen. Zo zorgt een trainingspak bijvoorbeeld voor herkenbaarheid van het team. Daarnaast kan een trainingspak ook marketing zijn voor bedrijven.

Trainingspakken van Lumi3re

Bij JHP Fashion kun je tegenwoordig een grote variatie aan Lumi3re trainingspakken verkrijgen. Een 

Lumiere trainingspak kun je verkrijgen in een hoop verschillende kleuren. Daarnaast zijn er ook verschillende modellen die eigenlijk allemaal hetzelfde vallen. Wanneer je één keer een trainingspak hebt gekocht is de kans groot dat de maat volgende keer hetzelfde zal zijn. Voor kinderen in de groei is dit natuurlijk anders. Als je een trainingspak wil  gaan bestellen is het voornamelijk handig om je af te vragen of je liever een oversized hoodie draagt of niet. Er zijn namelijk mensen die houden van een wat grotere maat en ook die houden van een strakker trainingspak. 

Wanneer je twijfelt tussen twee maten zou dit het verschil kunnen maken in de maat die jij kiest. Het merk Lumi3e is een hip street style merk dat vooral bekend staat om de trainingspakken die ze ontwerpen. De trainingspakken bestaan uit twee delen, een hoodie en een trainingsbroek. Deze zijn allebei dezelfde kleur en de ontwerpen zijn vaak volledig in één kleur, met natuurlijk het logo op de tracksuit. Het is een leuk upcoming merk dat je steeds meer zult zien om je heen.