21 juni 2024
leren-jassen-dames

Zoektocht naar kort leren jasje dames

Sinds de feestdagen van vorig jaar was ik reeds opzoek naar een gekleed kort leren jasje dames. In mijn gedachte had ik een zeer specifiek bruin leren jasje voor ogen. Na het eindeloos winkelen had ik de strijd bijna opgegeven. De jasjes die ik paste waren nooit exact de juiste lengte of verschillende net een tint van de kleur waar ik naar opzoek was. Bij het surfen op het internet kwam ik toevallig uit op de website www.leren-jassen-dames.nl de website van Leather shop Doci.
leren-jassen-dames
Leather shop Doci heeft niet enkel een groot assortiment van korte leren jasjes voor dames maar bied ook een enorm goede service. Gezien ik zelf woonachtig ben te Antwerpen was het voor mij dan ook belangrijk dat er een eenvoudige retour service aangeboden werd voor het geval het jasje me toch niet zou passen.

Van deze service heb ik achter geen gebruik dienen te maken want het kort leren jasje dames paste me perfect. Met de mooie herfstdagen in het land heb ik er momenteel dan ook al veel plezier van gehad. Aarzel zeker ook niet om even hun Facebook pagina te bekijken, deze pagina is zeker ook een leuke manier om inspiratie op te doen.