12 juli 2024
zelf geboortekaartjes maken

Zelf geboortekaartjes maken is toch het leukste wat er is?

Zelf geboortekaartjes maken, is echt een super idee! Dit idee kun je waarmaken op de website van Kisscards. Omdat je hier echt beslist kunt slagen voor de aankondiging dat je een kindje hebt gekregen, ben ik op het idee gekomen om dit adres achter te laten op dit blog. Inmiddels is onze zoon al geboren en ik ben erg blij dat ik hem eindelijk in mijn armen mag hebben. Toen wij de mensen die wij liefhebben op de hoogte stelde met de berichtgeving dat hij er is, kregen wij erg veel reacties over de leuke post die zij hadden ontvangen. 

zelf geboortekaartjes maken

Meer dan tevreden over mijn bestelling

Als je zelf geboortekaartjes wilt maken, dan heb je wel echt een uniek exemplaar. Daarom heb ik ook voor deze optie gekozen. Op de website kun je natuurlijk ook uit een tal van voorbeelden kiezen die al in diverse thema’s zijn geselecteerd. 

Mijn vriendin is ook zwanger en zij wilde graag weten waar ik ons idee van de aankondiging dat onze zoon er is, vandaan had. Toevallig heb ik afgelopen week al een berichtje ontvangen dat ook zij op deze website is geslaagd en ook de proefafdruk al in huis is. Ik weet zeker dat ook haar keuze erg mooi zal zijn.