20 juni 2024

Ik wil alleen maar Gabor pumps

Veel mensen zullen me misschien wel raar vinden, maar ik wil alleen maar Gabor pumps kopen. Deze schoenen bevallen me prima, en het maakt me niet uit hoe hoog de hakken ook zijn , ze lopen geweldig. Een vriendin van mij vertelde me voor gek te verklaren, omdat ik altijd hetzelfde merk koop, en deze schoenen vaak wel prijzig zijn. Zelf koopt ze haar schoenen altijd bij een dump zaak, maar langer dan een maand kan ze er nooit op lopen omdat ze dan al stuk zijn. Ik kan wel jaren met mijn schoenen doen, zo stevig zijn ze. Maar natuurlijk wil ook ik wel eens een ander model of kleur. Ik koop mijn schoenen altijd online bij Durlinger schoenen, hier staan werkelijk de mooiste modellen op, en beslist niet duur, zoals mijn vriendin denkt. Zo was ik op zoek naar een nieuw paar schoenen toen mijn vriendin even langs kwam, altijd gezellig. Toen ze vroeg waar ik mee bezig was, kwam ze er gezellig bij zitten. Je zag haar echt met verbaasde ogen nar het scherm kijken. Echt, zijn dat de prijzen voor deze schoenen? Al snel had ook zij een leuk paar schoenen uitgezocht en besteld, nu wachten tot ze geleverd worden.  download