14 juni 2024
wijn bezorgen

Wijn laten bezorgen

Het kan soms lastig zijn om de juiste flessen wijn uit te kiezen voor bijvoorbeeld een feestje. Vooral wanneer je voor een groot rek staat die gevuld is met wel meer dan honderd wijnen waaruit je kan kiezen. Dit kan een nogal tijd vretend klusje zijn. Daarnaast moet je alle flessen ook nog eens vervoeren en thuis ook nog eens het huis inslepen. Vorig jaar met kerst zag ik hier verschrikkelijk tegenop, daarom ben ik toen begonnen met het bestellen van mijn flessen wijn online! Met een keurige levering in dozen en zo bij je voordeur afgezet was het toch wat plezanter dan vechtend door de gal en gal lopen voor de laatste paar lekkere flessen wijn voor kerstavond.

Een selectie wijn

De wijn bezorgen optie is voor mij tegenwoordig niet alleen meer de oplossing voor feestjes, maar ook wanneer ik een keer zin heb om in het weekend mezelf te verwennen met een heerlijk flesje wijn. Het zeer gemakkelijk om op internet verschillende opties te geven over wat voor een flesje je wilt en zo selecteert de site uiteindelijk een flesje wijn die aan al uw eisen voldoet. Zoals ik al zei hou ik totaal niet van het staan voor een gigantisch rek vol met wijnen. Deze manier vind ik veel prettiger, makkelijker en vooral sneller. De omschrijving staat vaak ook nog eens simpel en kort uitgelegd naast de foto van de wijn, i.p.v. dat ik elke fles wijn op moet pakken en de achterkant moet gaan lezen.

Snelle bezorging

Ik bestel mijn wijn vaak bij Charles, de reden hiervoor is omdat de bezorging nog de volgende dag in huis staat mits je voor 17:00 besteld! De wijnflessen komen altijd in een stevige doos aan, dus de kans op beschadigingen zit er bijna niet in! Een andere reden waarom ik vaak bij Charles bestel is omdat ze altijd een hele brede selectie aan wijnen hebben. Zo is mijn kennis van wijn en mijn smaak naar verschillende wijnen erg verbreed. Voor elke gelegenheid kan ik de perfecte fles wijn uitkiezen zodat iedereen er bijvoorbeeld op een feestje van kan genieten.

Het kiezen om wijn te laten bezorgen kan je helpen met het verbreden van je smaak naar verschillende wijnen, zo kies je niet altijd meer voor je standaard wijn waarvan je weet dat je hem lekker vindt. Je voelt de vrijheid om een keer een ander flesje te bestellen, omdat die aanbevolen werd, of omdat je de beschrijving zo aantrekkelijk vond.