14 juni 2024
Canna aqua

Wij werken met Canna aqua

Sinds dat ik gebruik maak van Canna aqua merk ik onwijs veel verschil. De kracht van de planten zijn een stuk steviger en dan heb ik het nog niet gehad over de snellere groei.

Voorheen was ik nog een, zoals het zo mooi genoemd word, hobby kweker die weinig tot geen verstand had van het echte werk. Op dit moment heb ik een aantal kassen waar ik mijn groenten en fruit intensief aan het kweken ben. Persoonlijk ben ik van mening dat je er de nodige kennis en ervaring voor dient te hebben. Hiermee weet jij namelijk zeker hoe dat het kweken in zijn werk gaat. Dit wist ik natuurlijk in het begin nog niet en hierdoor ging de oogst geregeld mislukken. Maar ik ben wel van mening dat als je het doet, dan pas zul je leren!

Canna aqua

Nieuwe producten nodig

Zo wilde ik meer spullen zien te vinden zodat ik het kweken goed aan kan blijven pakken. Met name de kracht van de plant wilde ik sterker zien te krijgen. Dankzij mijn zoektocht hiervoor op het internet, ben ik terecht gekomen op de website van Grow Expert. Perfect bedrijf en bovendien hebben zij een zeer breed assortiment.