12 juli 2024

Vervelende trillingen aan het stuur tijdens het rijden

Vorige week ben ik erachter gekomen dat mijn autobanden niet goed gebalanceerd waren. Dit merkte ik toen ik aan het rijden was met de auto. Toen ik door de bocht ging met de auto voelde ik een paar trillingen in het stuur. Ook toen ik op een bepaalde snelheid kwam, voelde ik het stuur trillen. Dit zorgde niet voor het fijnste rijcomfort en dus wilde ik dit probleem laten verhelpen.

Autobanden balanceren was de oplossingautobanden balanceren

Het probleem was volgens mijn oom, die meer verstand heeft van auto’s dan mij, zo te verhelpen. Ik moest volgens hem alleen aankloppen bij een Autobedrijf en daar mijn autobanden balanceren. Alleen het probleem daarbij was dat ik het juiste autobedrijf niet wist. Om erachter te komen wat het juiste bedrijf was, deed ik een paar zoekopdrachten op Google naar autobanden balanceren. Ik typte zowel ‘’autobanden balanceren’’ als ‘’balanceren banden’’ in. Ik kwam als snel bij een goed bedrijf uit, namelijk JWbanden. Hier heb ik vervolgens een telefoontje naar gepleegd en zijn we samen eruit