14 juni 2024
meubelzaken Hengelo

Vervanging van ons meubilair in woon- en eetkamer

Voor de herinrichting van onze eet- en woonkamer waren we op zoek naar nieuw en kwalitatief zitmeubilair. Samen met mijn gezin wonen we in Hengelo, dus waren in die omgeving ook op zoek naar een aanbieder van ons toekomstig meubilair. Onze wensen waren voornamelijk dat de meubels van de woonkamer en eetkamer toch goed bij elkaar zouden passen, zodat het mooi in elkaar overvloeit. We hebben namelijk een open eetkamer en open woonkamer die mooi aan elkaar aansluiten.

We hebben in verschillende meubelzaken in Hengelo een kijkje genomen. Uiteindelijk hebben we onze smaak gevonden in de showroom van Meubelmaatwerk Company in Hengelo.

De aanschaf van ons nieuw meubilair

In de showroom van Meubalmaatwerk Company was ons oog direct gevallen op een houten meubilair met stof overtrokken. Het contrast van het hout en de licht appelblauw zeegroene stof sprong direct in het oog. Zoals we voordien al voorzien hadden, hebben we zowel voor de eetkamer en de woonkamer voor dezelfde combinatie gekozen.

De kwaliteit is uitmuntend, nu staan de meubels al ruim een half jaar bij ons en we zijn er nog steeds zeer tevreden over. Die kwaliteit in combinatie met de competitieve prijs hadden we nergens anders kunnen vinden. We hebben precies gevonden waarnaar we op zoek waren en hebben het dan ook binnen ons budget kunnen houden, wat ons nog eens extra tevreden heeft gemaakt.