14 juni 2024

Vergadering in Rotterdam Centraal

Ik was al een tijdje opzoek naar een mooie vergaderlocatie Rotterdam Centrum. Dit zou onze jaarvergadering zijn en ik mocht hem voor het eerst organiseren. Ik wilde ervoor zorgen dat alles perfect was, inclusief de locatie! En een standaard kantoor bij ons op de zaak zou niet werken. Toen kwam ik bij Hotel Pincoffs terecht.

Prachtige vergaderlocatie Rotterdam Centraal

Suite Hotel Pincoffs is een hotel in Rotterdam aan de Maas (prachtig uitzicht!). Naast de standaard hotelkamers kun je hier ook een vergaderruimte boeken. Omdat ik dit nog nooit eerder had gedaan, besloot ik om gewoon langs te gaan. Persoonlijk advies is altijd beter toch! Nadat ik netjes werd ontvangen aan de receptie heb ik een kleine rondleiding gekregen naar de verschillende vergaderzalen. Ik heb uiteindelijk voor ‘De Studio met stijlvolle patio’ gekozen. 

Geweldige service en vele opties

Het fijne aan Hotel Pincoffs is de service. Na het huren van de vergaderruimte kun je nog zoveel veranderen en bespreken. Het receptieteam helpt je met het perfect ontvangen van de gasten, de indeling in de kamer kan naar wens worden aangepast en al de apparatuur in de ruimte mag gratis gebruikt worden tijdens de vergader uren. 

De service was geweldig, zeker een aanrader!