20 juni 2024

Tijdelijke huisvesting unit huren

Tijdelijke huisvesting unit huren doe je hier! Intertent zorgt ervoor dat je onwijs snel wordt geholpen! Voor een zeer aantrekkelijke prijs maken zij het mogelijk dat de unit zo snel mogelijk wordt neergezet. Dan heb ik het nog niet gehad over de ervaring wat de medewerkers hebben! Zelf heb ik hier onlangs ook gebruik van mogen maken. Niet voor mijzelf, maar wel voor een personeelslid van ons. Zij heeft helaas afgelopen week een brand gehad in haar woning. Hierdoor is haar woning tijdelijk onbewoonbaar verklaard en dat vond ik onwijs vervelend.

Nu ben ik natuurlijk niet iemand die zomaar mensen op straat laat staan. Zodoende ben ik gaan kijken met wat er mogelijk is zodat zij een tijdelijke onderkomen heeft. Mijn zoektocht op het internet leidde mij al snel naar Intertent. Op deze website is het mogelijk om een offerte op te vragen zodat zij kunnen berekenen met wat er nodig is.

Tijdelijke huisvesting unit huren

Uiteindelijk kreeg ik de offerte in een mum van tijd al retour. De kosten die zij hanteren zijn erg aan de lage kant en dan heb ik het nog niet gehad over het feit dat zij morgen al aan de slag kunnen gaan voor ons!