14 juni 2024

Telefoon gerepareerd door Reparatie Samsung

Al een jaar lang ben ik eigenaar van de Samsung Galaxy Trend. Een fijne telefoon waar ik echt alles mee kan. Tevens is dit ook mijn eerste telefoon. Nu ik de telefoon al een jaar heb kan ik eigenlijk niet meer zonder en kan ik mij niet meer voorstellen hoe mijn leven zonder deze telefoon eruit zag. Ik was er daarom ook erg zuinig op alleen ging het vorige week eventjes mis. Wat er mis ging is het volgende. Toen ik laat in de nacht thuis kwam van een avondje stappen, lette ik niet goed op en liet ik zo mijn telefoon uit me handen vallen. Met als gevolg dat het hele scherm defect was. Ik baalde er flink van want ik wist dat er aan reparaties aan telefoons een duur prijskaartje hangt. Toch moest ik de telefoon laten maken.

Reparatie Samsung repareerde mijn telefoon

Omdat ik wel eens eerder met mijn zoon naar een reparatiewinkel ben gegaan, was het voor mij geen probleem om een goede reparatiewinkel te vinden. Zo wist ik dat Reparatie Samsungreparatie Samsung zich nog steeds in het centrum van de stad bevindt. En omdat ik zelf in Amersfoort woon, was het voor mij geen probleem om een bezoekje aan Reparatie Samsung te brengen. Reparatie Samsung heeft