20 juni 2024

Stoer de Winter door met een CP Company Vest

Wil jij warm en stoer de winter door? Met een CP Company vest gaat dat helemaal goed komen. De vesten zijn functioneel, hebben een stoere look, en zijn daarnaast ook nog eens mooi. Het merk staat bekend om zijn mix van sportkleding, werkkleding en militaire kleding. Ook op een koudere lente of zomerdag kun jij een vest van CP Company prima dragen. Het merk is opgericht door Massimo Osti die tevens de oprichter is van het high end fashion merk Stone Island. Osti is een Italiaanse modeontwerper die veel vernieuwing heeft gebracht binnen de fashion industrie. Dit deed hij door nooit eerder gebruikte stoffen te gebruiken en vernieuwende bewerkingstechnieken te gebruiken.

De soorten

Een CP Company vest is in verschillende soorten te krijgen. De meest bekende is toch wel het vest met de goggles op de capuchon. De goggle is het kenmerk van het merk. Ook hebben ze bodywarmer vesten in de collectie die goed te combineren zijn met een overhemd of trui. Wist jij dat CP Company hun kleding zelf verft? Daardoor zijn de kleuren ook altijd net iets anders als de kleuren van andere merken. Ook gebruiken ze een speciale techniek die voor meer diepgang in de kleuren zorgt. De vesten zitten comfortabel net als ieder ander kledingstuk van het merk.

Het is de investering waard

De kleding van dit prachtige Italiaanse merk is het investeren zeker waard. Het is unieke kleding van goede kwaliteit. Wanneer je een item van CP Company aanschaft weet jij zeker dat jij de huidige mode een stapje voor bent. Het merk is net als Stone Island een inspiratie bron voor het modebeeld in de komende jaren. Daarnaast is het ook nog eens kleding die jou beschermen tegen de kou, regen en wind. Ik zou zeggen, neem eens een kijkje in de huidige collectie om te kijken of er iets voor jou bijzit.