20 juni 2024

Sfeervolle woonkamer door design meubels Den Haag

Onze woonkamer staat al een tijdje niet meer leeg en dat komt door de design meubel Den Haag. Eerst was onze woonkamer zo leeg en saai en waren er veel lege hoeken. Tijd voor verandering dachten wij en daarom gingen we kijken naar een aantal meubels. Maar omdat wij het zo moeilijk vinden om te kiezen in meubels hebben we een design specialist ingeschakeld.

Via Google terecht bij designer design meubels Den Haag

We kwamen via Google terecht bij design meubels Den Haag. Ook zagen we dat ze bijvoorbeeld onze woonkamer helemaal opnieuw kunnen inrichten met meubels die op elkaar aansluiten. Dat gingen we voor!

Ook de keuken mag een keer een beurt krijgen

Na een aantal gesprekken te hebben gehad met Djost maakte de designer al een leuk ontwerp wat ons ook in de smaak viel. Na een akkoord te hebben bereikt konden ze eindelijk aan de slag gaan. Het kostte ons aardig wat geld maar dat mag ook wel als je ziet wat voor een leuke woonkamer hebben met meubels die heel erg goed bij elkaar passen. Voor de keuken gaan we ook nog een budget vrij maken zodat ook die kan worden bekeken en behandeld door de designer. Wij genieten nu elke dag van onze woonkamer en dat willen we ook van onze iets té neutrale keuken.