21 juni 2024

Sfeervol diner opzetten? Eerst naar Woldring!

Je wilt je gasten niet zomaar iets voorschotelen. En je stelt ze natuurlijk graag op hun gemak in een prettige ambiance. Zolang je op jouw kookkunsten kunt vertrouwen, is een bezoekje aan WOldring zeker de moeite waard! Hier vindje alles om je eettafel helemaal af te maken.

Rörstrand

Een gezellige sfeer aan tafel wordt aanzienlijk versterkt met servies dat je meevoert naar vroeger. De bloempatronen van de Ostindia en Mon Amie series van Rörstrand dragen hier wel zorg voor. Qua ontwerp heeft dit Zweedse merk precies de middenmaat gevonden tussen vroeger en nu. Kijk maar eens naar de moderne kleuren op de klassieke designs van de Grace borden, koppen en schotels! Dankzij de uitgebreide Rörstrand collectie van Woldring wordt ieder diner weer iets bijzonders. Al ruim drie eeuwen zet dit populaire merk de toon!

Alessi

Oogverblindende schoonheid kent vele vormen. Zo ook topkwaliteit bestek van Nederlandse makelij! Alessi kenmerkt zich door tijdloze ontwerpen die daarom in iedere setting perfect passen. Weet je niet precies wat voor eetgerei je op de tafel voor een specifiek diner wilt hebben? Dan biedt Alessi in de meeste gevallen wel uitkomst! Bovendien is de kwalitatieve samenstelling van het metaal waar dit bestek van gemaakt wordt zo hoog dat het nog jarenlang in topconditie zal verkeren.

Zwiesel 1872

Natuurlijk wil je ook de dorst van je gasten kunnen laven. En ook hiervoor heeft WOldring weer het perfecte merk in huis. Sinds jaar en dag is Zwiesel 1872 namelijk een ontzettend populair merk en dat is niet zo verwonderlijk. Deze Duitse fabrikant weet namelijk als geen ander glazen op de markt te brengen waarin whiskey’s, wijnen, cocktails en longdrinks hun perfecte temperatuur perfect weten te behouden. Daar komt nog bij dat de ontwerpen van deze experts al meerdere malen met belangrijke prijzen zijn bekroond!