20 juni 2024
polo borduren

Polo borduren voor het personeel

Een polo borduren zodat het personeel gezien wordt tijdens het werk. Dit wil ik maar al te graag realiseren. Echter kan ik maar geen geschikt bedrijf vinden die het kan waarmaken. Geregeld ben ik op het internet aan het zoeken. Een collega van mij had aangeboden dat ik eens op de website van Vandongenmetdekroon.nl moest kijken. Dit bedrijf had ik niet eerder gevonden waardoor het voor mij nieuw was. Tijdens het bekijken van deze website merkte ik dat zij erg veel doen borduren en bedrukken. Hierdoor merkte ik al wel dat zij weten hoe dat het werk uitgevoerd moet worden.

polo borduren

De polo borduren als proef

Aangezien ik het belangrijk vind dat het personeel met werkkleding rondloopt, heb ik ervoor gekozen om dit als proef te gebruiken. De offerte is opgevraagd en vervolgens kreeg ik hem retour met een prijs. De prijs was naar mijn mening aan de lage kant. Hierdoor heb ik er akkoord op gegeven en vervolgens gingen zij voor mij aan de slag. Binnen een paar dagen had ik al bericht gekregen dat de eerste lichting klaar was voor verzending. De bestelling hadden wij in ontvangst mogen nemen en daar zijn wij enorm tevreden over. Het personeel loopt er weer stralend bij!