14 juni 2024
sportfysio Hilversum

Pijnklachten, kom naar de sportfysio Hilversum

De sportfysio Hilversum kan goed helpen met pijnklachten. Afhankelijk wat voor een soort klachten het zijn, kan hiervoor een behandelplan worden opgesteld. Bij MoveWell Fysiotherapie is het mogelijk om voor elke klacht de juiste behandeling te krijgen. Natuurlijk wordt er eerst gekeken wat voor een soort behandeling het beste bij de pijnklachten horen.

Voor mij was het duidelijk dat ik door een verkeerde houding last kreeg van mijn rug. Maar iets waar je al jaren mee loopt is het best wel lastig om dit af te leren. Omdat de pijn erger werd, vooral met sporten ben ik bij deze praktijk terecht gekomen.

MoveWell sportfysio Hilversum

Omdat mijn klachten steeds erger werden, ben ik in behandeling gekomen bij deze praktijk. Hier heb ik geleerd om een juiste houding aan te nemen en eventueel te corrigeren. In het begin had ik hier heel veel moeite mee. Vooral omdat ik juist hierdoor meer pijn leek te krijgen, was dat een goed teken. Want dat was een teken dat ik, samen met de therapeut op de goede weg was.

Eindelijk ben ik zo goed als van mijn klachten af, mede te danken aan de geweldige behandelingen die ik bij MoveWell heb gekregen. Iedereen die lachten heeft en in de buurt van deze praktijk woont kan ik deze therapeuten aanbevelen.