14 juni 2024
locker 4

Nieuwe mooie kluisjes

Ben jij een eigenaar van een bedrijf dat gebruikmaakt van lockers en ben jij de ruimte aan het renoveren, of nieuw aan het bouwen? Dan is het misschien een goed idee om te investeren in een locker met cijferslot. Hiermee vervang je de huidige lockers met sleuteltjes en geef je de ruimte een mooie make-over. Daarbij maak je je klanten ook erg blij met de smart lockers, omdat deze veel makkelijker te gebruiken zijn. Geen problemen met vergeten muntjes of sleutels die zijn kwijtgeraakt, want met zulke lockers heb je alleen een korte code nodig. Daarbij zitten er ook voordelen aan deze lockers voor het bedrijf zelf.

Voordelen voor het bedrijf

Als bedrijf kan je veel tijd kwijt zijn aan sleuteltjes terugvinden of mensen helpen met een muntje regelen. Het liefst besteed je je tijd aan nuttigere dingen. Smart lockers kunnen hierbij helpen, omdat je ze maar eenmaal hoeft te programmeren met voorwaarden die jij wilt en verder heb je er geen omkijken meer naar. Wil je bijvoorbeeld een limiet van één locker per persoon of een maximum van één dag een locker kunnen gebruiken? Het kan allemaal geprogrammeerd worden. Je kan op deze manier dus veel tijd, ergernis en moeite besparen.

Kluisjes met sleutels zijn ouderwets

De kluisjes die nog gebruik maken van sleutels zijn redelijk ouderwets en passen dus eigenlijk ook niet helemaal binnen het beeld van een nieuw en innovatief bedrijf. Als je dus op alle vlakken modern wilt zijn, zijn geautomatiseerde lockers echt heel erg handig. Daarbij is het überhaupt al fijn als je als bedrijf lockers hebt, want zo kunnen klanten of werknemers hun spullen veilig opbergen, zonder dat ze bang hoeven te zijn voor diefstal. Er zitten dus vele voordelen aan automatische lockers, dus het is het zeker waard om te kijken of dit misschien een goede optie is om in te investeren als bedrijf.