20 juni 2024

(Nieuw)bouwbegeleiding enorme steun

Twee jaar geleden heb ik de eerste steen van mij huis gelegd en nu staat er een mooi en prachtig huis. Maar van binnen moest er nog heel veel gebeuren. Omdat ik het huis zelf gebouwd had, had ik weinig tot geen motivatie om ook nog binnen weer aan de slag te gaan. Wat er moest gebeuren was het volgende: er moest een keuken, badkamer en er moesten ook nog een aantal wanden geplaatst worden.

(Nieuw)bouw begeleiding Utrecht ingeschakeld(nieuw)bouw begeleiding Utrecht

Omdat ik het zelf niet wilde doen heb ik (nieuw)bouw begeleiding Utrecht weten in te schakelen. Samen met hun heb ik mijn wensen besproken. Uiteindelijk ben ik toch ook zelf een beetje aan de slag gegaan om de kosten wat te minderen. Maar (nieuw)bouw begeleiding Utrecht heeft toch het meeste gedaan. Zoals het ontwerpen van de keuken en badkamer. Zelf heb ik de wanden geplaatst. Toen de keuken en badkamer waren ontworpen ging ik hier ook samen met de (nieuw)bouw begeleiding uit Utrecht aan de gang.

Blij wakker worden

Nu de bouw is afgerond ben ik elke dag blij als ik weer wakker word in huis dat eindelijk af is. Ik heb ook grote complimenten voor de (nieuw)bouw begeleiding van de Ridder Repair.