20 juni 2024

Loungen op een lounge meubel

Het zwembad van mijn nieuwe huis vind ik echt heel erg tof. Voor mij zou het zwembad helemaal af zijn als ik er nog een mooie lounge meubel bij zou hebben. Ondanks dat het nu nog een beetje koud is buiten ben ik al op zoek gegaan naar een lounge meubel voor een leuke prijs.

een-en-twee-persoons-luxe-loungebedden

Goede prijs

 

Door een tip van de buren ben ik terecht gekomen op de website van DutchRivièra. Mijn buren hadden namelijk vorig jaar een hele mooie lounge meubel gekocht en die kwam van dat bedrijf. Toen ik op de site van het bedrijf had gekeken was ik helemaal enthousiast en daarom ben ik langs de showroom gegaan.

De showroom van het bedrijf stond vol met verschillende loungebanken. Mijn oog viel op een aantal loungebanken die heel erg mooi naast het zwembad zouden staan. In het begin wilde ik eigenlijk maar een bank hebben, maar het leek mij toch wel slim om voor mijn gasten ook een bank aan te schaffen.

Met de prijs van de bank was ik heel erg tevreden en daarom heb ik direct de banken aangeschaft. Een week later werden de banken bij mij thuis afgeleverd.

Nu is het wachten op het mooie weer!