20 juni 2024
kunstzinnige coaching

Lichaam weer in balans door kunstzinnige coaching

Doordat ik de balans in mijn lichaam had kwijtgeraakt zocht ik het weer terug. Maar ik kon dit in mijn eentje ongetwijfeld niet terug vinden. Ik had het wel geprobeerd maar het lukte niet. Daarom heb ik kunstzinnige coaching ingeschakeld om mijn oude innerlijk weer terug te krijgen.

Ook was mijn doel om naar iets toe te werken. Namelijk de balakunstzinnige coachingns weer terug te krijgen en regelmaat in mijn leven te brengen. Zoals ik al eerder zei ging ik opzoek naar de hulp. De hulp vond ik via internet. Google verwees me naar Atelier-Gouda.nl . Hier las ik het een en ander op de site en het sprak me enorm aan om deel te nemen aan een workshop van hun.

Na de workshop te hebben gevolgd voel ik me weer zoals een paar jaar geleden toen ik me lekker in me vel voelde en alles op een rijtje had. In de workshop werd ook een zakelijke toon naar voren gebracht waar ik me echt in kon vinden. De workshop heeft me erg geholpen en als ik ooit weer in een dipje terecht kom en het zelf niet aankan schakel ik zeker kunstzinnige coaching in.