21 juni 2024
traprenovatie Helmond

Laat jouw traprenovatie in Helmond uitvoeren

Het huis waar ik samen met mijn vrouw en kinderen in woon is al meer dan zeventig jaar geleden gebouwd. Omdat het zo oud is moet er soms het een en ander aan vervangen worden en daarom heb ik laatst contact opgenomen voor een traprenovatie in Helmond. Van mijn buurman heb ik namelijk gehoord dat daar een heel erg goed bedrijf zit. Een jaar geleden heeft hij door hen ook zijn treden laten vervangen. hij vertelde dat de werknemers snel te werk gingen, maar ook even tijd maakte voor een gezellig praatje. Zelf vind ik het ook leuk om een praatje te maken, dus dat kwam goed uit.

traprenovatie Helmond

Vriendelijk personeel

Toen ik het traprenovatie bedrijf in Helmond belde, nam er een vriendelijk vrouw de telefoon op. Samen maakte wij een afspraak voor de volgende dag. Aan haar liet ik weten dat mijn oude treden bedekt waren met rood tapijt, maar dat ik nu graag mooie houten treden wilden. Mijn vrouw en ik vinden dat namelijk beide heel erg mooi. De vrouw aan de telefoon zei dat dat geen probleem voor haar team was. De volgende dag kwamen er drie werknemers langs die begonnen met het tapijt te verwijderen.