20 juni 2024
Hielspoor

Kun je hielspoor behandelen?

Kun je hielspoor behandelen om van de klachten af te komen? Dit wil ik maar al te graag weten aangezien mijn voeten zo onwijs veel pijn doen! Voorheen ging ik altijd met de fiets naar het werk. Op dit moment werk ik thuis omdat het niet meer mogelijk is dankzij mijn zere voeten. Hier baal ik zo van waardoor ik op het internet ben gaan zoeken naar tips wat ik kan gebruiken. De huisarts heeft mij wel doorgestuurd zodat ik verder geholpen kan worden. Echter zit ik daar niet op te wachten en bovendien weet ik niet of dat dit zou werken bij mij.

Hielspoor

Yes, mijn pijn is weg!

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Footlogics. Hier heb ik (eindelijk) de juiste tips gevonden die ervoor zullen zorgen dat ik van de klachten af kom! Met name de zooltjes die zij verkopen zijn perfect voor mij. Hiermee wordt het lichaam namelijk ondersteund en zul je merken dat je weer terug in balans komt. Het ideale hiervan is dat de kosten om het aan te schaffen aan de lage kant is!