12 juli 2024
Boot

Jachthaven nabij Den Haag

Jachthaven nabij Den Haag, dit is de zoekopdracht die ik op het internet heb ingetoetst. Toen ik al snel bij dit bedrijf uit kwam, gaf dit al een goede indruk. Na het bekijken van de website en mij te verblijden met de vele mogelijkheden aan diensten die je hier kunt verwachten. Ben ik deze haven een bezoek gaan brengen en hiervoor heb ik een afspraak gemaakt. Het eerste wat mij zo opviel is dat de mensen die hier werkzaam zijn erg vriendelijk zijn. Tijdens de rondleiding kreeg ik een prettig gevoel en dit besloot mij al snel om mijn boot hier aan te leggen. Gelukkig was dit mogelijk en alles is in een vrij korte periode in orde gemaakt.

Jachthaven nabij Den Haag

Jachthaven nabij Den Haag heeft alle middelen in huis

Deze jachthaven nabij Den Haag heeft alle middelen in huis. Hiermee bedoel ik dat jouw boot hier het hele jaar kan blijven. Want ook kan je boot in de winterstalling en ook kun je hier reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit laten voeren. Dit is wel zo prettig omdat je niet jouw boot hoeft te vervoeren wat alleen maar extra kosten met zich mee brengt. Want ook de kosten die dit bedrijf hanteert, daar hoef je het ook al niet voor te laten.