14 juni 2024
Dakdekkersbedrijf Velp

Het beste Dakdekkersbedrijf in Velp

Mijn man en ik wonen in een hele mooie maar oude boerderij, dus er moet zo nu en dan iets vervangen worden. Wij zijn daarom opzoek gegaan naar een goed dakdekkersbedrijf in Velp, aangezien wij daar wonen. Een tijd geleden hadden wij een klus door een schilder laten uitvoeren en het resultaat was helaas niet zo mooi. Daarom gaan wij voortaan eerst checken of de onderneming die wij gaan inschakelen goede reviews heeft. Gelukkig kwamen wij al gauw een onderneming tegen waarover wij alleen maar positieve berichten konden vinden. Om een afspraak te maken het hen nam mijn man contact met hen op.

Dakdekkersbedrijf Velp

Zeer tevreden

Een paar werknemers van het dakdekkersbedrijf in Velp kwamen bij ons thuis langs om te kijken wat vervangen moest worden. Zij waren stuk voor stuk heel erg vriendelijk. Een paar dagen later kwamen zij terug om met de klus te starten. Toen mijn man en ik een paar uur later weer thuis kwamen, hadden de werknemers al een heel groot deel afgekregen. Twee dagen later ronden zij de klus al af en het resultaat was echt prachtig. Mijn man en ik zijn heel erg tevreden en wij raden dit bedrijf aan iedereen aan.