20 juni 2024
gevelreiniging Houten

Gevel weer zoals eerst dankzij gevelreiniging Houten

Afgelopen week is de kermis in onze woonplaats begonnen. Tijdens deze kermis werd er natuurlijk ook veel gedronken. Als mensen dronken zijn doen ze niet zo’n verstandige dingen. Dat blijkt want tijdens deze kermis is onze gevel beklad met eieren en verf. Hiervoor hebben we ook aangifte gedaan maar helaas tot nu toe zonder resultaat.

De juiste materialen voor het schoonmaken

Het belangrijkste voor mijn vrouw en ik was dat de gevel weer schoongemaakt werd. Hiervoor hebben wij gevelreiniging Houten in weten te schakelen. Dit reinigingsbedrijf maakt vooral gevels weer schoon. Dit doen ze door middel met de materialen die ze hebben zoals een hogedrukspuit.

Snel contact opgenomen gevelreiniging Houten

Gister heeft gevelreiniging Houten onze gevel weer netjes schoon gespoten. Nu is de gevel weer zoals eerst, en misschien nog wel iets schoner. We zijn erg dankbaar dat gevelreiniging Houten zo snel weer contact met ons opgenomen heeft om de gevel te reinigen. Ook was de gevel zo weer schoon door de goede materialen waar zij over beschikken. Helaas moeten we tot nu toe zelf voor de kosten opdraaien. Maar waarschijnlijk gaat hier verandering in komen. Dit omdat de politie nog bezig is met de aangifte.