15 juni 2024
eten bezorgen Den Haag

Eten laten bezorgen in Den Haag groot succes

Eergisteren hebben we met de ouderraad van de school van mijn zoontje heerlijk gegeten na een lange vergadering. De moeder van een vriendje van mijn zoon kwam op het idee om wat eten te laten bezorgen bij eten bezorgen Den Haag. Dit idee kwam in haar op nadat ze eerdere goede ervaringen heeft bij de cateraar in Den Haag.

Vriendelijke bezorger eten bezorgen Den Haag

Onze bestelling bestond uit friet en wat snacks. Ook hadden we er een aantal sauzen laten bij bezorgen. Het eten was bij aankomst nog goed warm en de friet en snacks waren niet slap. Ook over de smaak was niet te betwisten. De bezorgingstijd bestond uit een uurtje. Ook hier waren wij erg tevreden om, vooral omdat het een grote bestelling was. De bezorger was erg vriendelijk en ook hebben we nog even een leuk praatje gehad aan de deur.

Gewoonte van gemaakt

Nu we elke woensdag een vergadering hebben om 5 uur gaan we er een gewoonte van maken om wat eten te halen of te laten bestellen. Als we voor bestellen gaan, kiezen we zeker voor eten bezorgen Den Haag. Dit omdat we nu een goede ervaring hiermee hebben. Ook weet ik nu waar ik eten ga bestellen als ik thuis zelf voor deze keuze sta.