20 juni 2024
laminaat bestellen

Eindelijk een geschikte vloer gevonden

In de periode voor de kerstvakantie besloot ik om opzoek te gaan naar een nieuwe vloer voor in mijn keuken. Ik ging voor een laminaatvloer. Alleen is laminaat bestellen moeilijker dan gedacht want je hebt zo veel merken en kleuren etc. Ik merkte dat het moeilijk was toen ik een woonwinkel bezocht. Ik zag door de bomen het bos niet meer. Zo waren er ontzettend veel merken dat ik er geen raad meer mee wist. Toen ik hulp vroeg aan een medewerker, werd er mij amper iets verteld. De medewerker snapte er zelf ook niks van en daarom besloot ik maar naar een andere winkel te gaan. Zo ging ik daarna langs bij Jouwvloeren waar ik wel de nodige informatie kreeg. Bij jouwvloeren ging ik vervolgens laminaat bestellen.

Mijn complimenten

laminaat bestellen

Laminaat bestellen bij Jouwvloeren kan ik echt iedereen aanraden. Zo krijg je ten eerste waar je voor je geld, ten tweede krijg je de juiste informatie en het nodige advies en ten derde krijg je ook service aan huis. Ik kon me geen betere aanbieder voor laminaat bestellen voorstellen. Daarom koos ik voor Jouwvloeren. Nu de vloer in mijn huis ligt, kijk ik uit over een prachtige vloer die op maat gemaakt is en mooi is afgewerkt. Mijn complimenten.