20 juni 2024

Een tas voor op het kantoor

Je bent net klaar met studeren. Je hebt bijvoorbeeld Rechten of Psychologie gestudeerd en je hebt fantastische studentenjaren achter de rug. Bij de vereniging heb je onwijs leuke vriendinnen gemaakt en je studie heb soms een beetje versloft, maar toch binnen geharkt en met maar een paar jaartjes boven nominaal. Weet je het nog? Lekker op de fiets in ochtend naar je college, misschien een beetje brak van de borrel van gisteren, en met een zware tas op je rug met je laptop en boeken er in. En dan nu ben je helemaal klaar met studeren en ga je dat toch wel missen. Misschien kan je jezelf troosten met een mooie nieuwe tas. Een tas die iets meer stijlvol is dan je oude tas je die mee sjouwede naar college en ondertussen zijn beste tijd ook weer heeft gehad. We geven je een aantal voorbeelden van zakelijke dames tassen.

Leren tas

Voor een toch iets meer zakelijke look is een leren tas uitermate geschikt. Het straalt net iets meer klasse uit. Zeker als het een simplistische tas is met niet teveel franjes. Less is more zeggen ze ook wel. Deze dames tassen zijn online te vinden, zodat jij kan kiezen tussen stijlvolle tassen die jij leuk vindt. Bijvoorbeeld een schoudertas gemaakt van Italiaans leer of een rugtas van Ralph in effen bruin. Zoveel keuze dat je altijd de tas gaat vinden die jij helemaal fantastisch vindt.

Kleuren

Ga voor een basis kleur zoals bruin, donkergroen, zwart of donkerblauw. Een zakelijke tas moet niet teveel opvallen en apart zijn. Netjes en plain is de juiste combinatie. Deze zijn makkelijk te stylen bij de kleren die je aanhebt. Ook op het kantoor kan je niet in je flair jeans aankomen, dus zal je toch meer iets zakelijk moeten kleden. Een mooie strakke tas past hier perfect bij.