20 juni 2024
rollator kopen

Een rollator kopen voor mijn oma

Mijn oma krijgt steeds meer last van haar benen en daarom wordt het echt tijd dat wij een rollator kopen voor haar. Wij hadden eigenlijk verwacht dat dat al een paar jaar geleden nodig was, maar mijn oma verbaasde ons allemaal. Zij heeft het altijd heel erg belangrijk gevonden om gezond te leven en genoeg te bewegen. Ik denk dat haar lichaam daar heel erg sterk door is geworden. Toch merken wij dat zij steeds meer moeite met lopen heeft. Omdat wij niet willen dat zij binnenkort een keertje valt op straat, willen wij er nu eentje aanschaffen.

rollator kopen

Een fijne steun

Ik wist helemaal niet dat het mogelijk was om een rollator op het internet te kopen. Mijn moeder kwam daar achter toen zij er eentje aan het zoeken was voor oma. Al snel kwamen wij op een hele fijne website terecht die een groot assortiment aanbood. Al gauw zag ik er een die licht blauw gekleurd was, dat was oma’s lievelingskleur. Samen met mijn moeder bestelde wij die. Enkele tijd later werd er een pakket bij ons thuis geleverd. Wij gingen direct langs oma om haar het cadeau te geven. Jij kon gelijk zien dat zij er heel erg blij mee was.