12 juli 2024
communicatieadviseur

Een communicatieadviseur

Dankzij de goede hulp van Leon van den Berg, een communicatieadviseur, hebben wij de plannen van een reorganisatie goed aan ons personeel kunnen overbrengen. Hij heeft namelijk een geweldig verhaal op papier weten te zetten en hierdoor was het voor iedereen begrijpelijk wat er in de toekomst ging gebeuren. 

Lein van den Berg is sinds 1987 zelfstandig ondernemer in tekst en beeld geworden. Hij heeft op deze manier al vele bedrijven geholpen met het maken van reclameteksten, website, flyers en nog veel meer. Tevens maakt hij examens voor het communicatie-onderwijs en is hij ook corrector. communicatieadviseur

Geweldige hulp

Nadat wij op zoek waren naar een communicatieadviseur, kwamen wij bij Leon van den Berg uit. Op zijn website lazen wij wat hij zoal allemaal al had gedaan en hebben met hem meteen een afspraak gemaakt. Nadat wij hem hadden verteld wat wij precies wilden hebben is hij voor ons bedrijf aan de slag gegaan. 

Inmiddels zijn wij een paar maanden verder en hebben de hulp van Leon al meerdere keren ingeschakeld. Hij heeft voor ons bedrijf al meerdere verhalen geschreven. Wil jij weten op welke manier hij schrijft, dan moet je eens naar  beroepsvereniging Tekstnet gaan. Hier kan je zijn manier van schrijven lezen.