21 juni 2024

De verkoop van mijn woning in Veldhoven

Precies een maand geleden hebben mijn vriendin en ik het besloten. Na een tijd goed nagedacht te hebben, gaan we onze verkoop woning Veldhoven waarmaken en opzoek naar een nieuwe grotere woning voor ons toekomstige kind. 

Zoektocht naar een fatsoenlijke verkoopmakelaar

Na drie eerste gesprekken zagen wij het al niet zitten gezien er al gezucht werd bij onze moeilijke situatie. Zo is er de last van een erfpacht om een voorbeeld te noemen.

Dit was echter totaal anders bij www.maasmakelaars.nl! Na een afspraak gemaakt te hebben werden wij vriendelijk ontvangen met een goede kop koffie waar vervolgens alle vragen van ons professioneel beantwoord werden. 

Winst

Inmiddels hebben wij een mooie winst kunnen bewerkstelligen over onze woning welke wij tien jaar in ons bezit hebben gehad. Door de professionele manier van verkopen en efficiënte communicatie is de woning zelfs al binnen twee weken verkocht! Iets wat wij nog niet eens bijna hadden durven denken. Nu is het voor ons de toekomst in kijken naar een grotere woning voor ons nieuwe gezin.

Wanneer wij toch een makelaar aan zouden moeten bevelen dan zijn dit bovenstaande. Uiteindelijk is het advies dan ook om eerst zelf een oriënterend gesprek te houden.