20 juni 2024
gaming pc

De meeste dromen zijn bedrog?!

Je moet meestal wat te dromen over houden. Het zorgt er voor dat je gemotiveerd bent om bijvoorbeeld harder te werken zodat je meer geld verdient . Dat geld overigens alleen als je droom een materialistische is. Voor sommige dromen heb je namelijk geen geld nodig. Denk aan het weerzien van vrienden of familie die je lange tijd niet meer hebt gezien. Toch wilde ik het in dit geval hebben over een droom van mijzelf waar helaas wel wat geld mee gemoeid is. Ik zeg hierbij helaas want anders had ik het allang in huis gehad

Droom

Misschien is een droom een groot woord. Het is gewoon iets wat ik heel graag wil sinds ik op bezoek ben geweest bij een vriend van mij. Waar ik voor het eerst kennis heb gemaakt met de mogelijkheden van dit ding. Ik zal jullie niet langer in spanning houden. Ik zou heel graag een hele goede gaming laptop willen.

Waarom

Sommige mensen zullen meteen begrijpen wat ik hier mee bedoel. Sinds klein kind houd ik er al heel er van om spelletjes op de computer te spelen eerst had je de Nintendo. Later de PlayStation en dat soort dingen. Eigenlijk heb ik dus altijd computer spelletjes gespeeld. Toen ik bij die vriend was liet hij mij ziet wat een echte goede gaming laptop allemaal aan kon en ik was meteen verkocht. De snelheid waarmee spellen werden geladen en de weergave van de videokaart waren echt fantastisch. Op het moment dat ik de koptelefoon opzette en begon te spelen verdween ik naar een soort andere wereld. Een ander dimensie. Nu zal dit voor mensen die niet van gamen houden waarschijnlijk een beetje vreemd overkomen want waarom zou je dat willen. Dat zal ik proberen te vertellen. De mogelijkheid om even te ‘verdwijnen’ naar een andere wereld zorgt voor een stukje ontspanning. Sommige mensen vinden het kijken van een goede film fantastisch. Dat heb ik dus bij het spelen van een goed spel.

Maar goed, zoals jullie hebben gelezen is het helaas nog niet zo ver dat ik mijn eigen echt goede gaming pc heb. Daar ben ik nu hard voor aan het sparen zodat hij er uiteindelijk wel gaat komen. Omdat ik er een zoek van echte goede kwaliteit zijn ze namelijk ook niet echt goedkoop te noemen. Toch heb ik het er wel echt voor over. Je moet immers wat te dromen over kunnen houden. Of niet?