14 juni 2024

Cursus biodanza

Een cursus biodanza? Nu zul je wel denken wat is biodanza, nou biodanza is een unieke combinatie van dans, expressie en theater waarbij je jezelf in je puurste vorm kunt uiten. Wil je dus een lekkere ontspannen vakantie maar ook meer met jezelf in contact komen? Kijk dan eens op Vakantie Anders. Zij bieden je een vakantie in de Ardennen aan waarbij ze je een aantal diverse cursussen aanbieden. Biodanza is een leuke vorm van zelfontplooiing en een manier om even lekker het dagelijks leven van je af te schudden. De biodanza cursus is een van de populairste cursussen die ze geven tijdens de vakanties. Ze zeggen dat je biodanza ook kan omschrijven als de dans van het leven waarbij je jezelf even helemaal kan laten gaan. Hoe lekker is dat?! Laat je belemmeringen even varen en geniet van deze cursus.

Ervaring cursus biodanza

Janine: ik ben voor het eerst meegeweest met een vakantie van Vakantie Anders en heb ook meegedaan aan verschillende cursussen. Degene die me het meest is bijgebleven is de cursus biodanza. Het was een hele nieuwe ervaring voor mij om mezelf zo te laten gaan en even nergens aan te denken.

Sarah: ik ben nu al 2 keer mee geweest op vakantie met Vakantie Anders en voor het eerst naar de Ardennen waar ik de cursus biodanza heb gevolgd. Ik heb er 1 woord voor: wauw. Zo leuk om met dans en expressie te ontspannen en weg te zijn van het dagelijks leven.