21 juni 2024
borstprothese

Borstprothese heeft mijn leven verbeterd.

Na een hele moeilijke periode waarin ik een een ernstige ziekte had aan mijn borsten, is het voor mij nodig geweest om aan een borstprothese te beginnen. Na veel informeren bij dokters, kennissen etc. verwezen ze mij naar Mammella Specials. Het feit dat er veel mensen het er over hadden, gaf me al veel vertrouwenborstprothese.

Merkte meteen dat het beter was

Vervolgens heb ik contact met Mammella Specials opgenomen voor een advies. Ik ben hier daarna ook heen gegaan voor een borstprothese. Nadat ik dat had gehad merkte ik meteen dat het beter was. Ook merkte ik meteen dat ik op deze manier en behandeling weer verder kon leven.

Leven is verbeterd

Na dat ik de borstprothese had gehad bij Mammella Specials, werd mij ook gevraagd of ik geïnteresseerd was in bijbehorende lingerie en badkleding. Dit vond ik een zeer goede aanvullende optie. Want het is erg moeilijk om in mijn geval lingerie of badkleding te vinden. Ook vond ik dat ze bij Mammella Specials heel aardig personeel hebben die alles heel serieus nemen. Ook nemen ze veel tijd voor je. Ik ben zeer tevreden en ik ben er van bewust dat Mammella Specials mijn leven heeft verbeterd.