14 juni 2024
boom rooien in Eindhoven

Boom rooien in Eindhoven door een expert

Wij willen een boom rooien in Eindhoven. Deze staat al jaren in onze achtertuin. De laatste jaren is deze uit de kluiten gegroeid en heeft geen tuinformaat meer. In de zomer hebben wij geen straaltje zon meer in de tuin. Dat is wel lekker als het heel erg warm is, maar op de wat koelere dagen is dit niet fijn. Normaal als de zon nog naar binnen kon schijnen was het lekker in de woonkamer. Tegenwoordig moeten wij al vrij snel de verwarming aan zetten om heet een beetje warm te krijgen. boom rooien in Eindhoven

Onze boom rooien in Eindhoven door een vakman

Toen wij op een gegeven moment in de gaten kregen dat onze schuur scheef begon te staan, zijn wij in actie gekomen. Eindelijk hebben wij het besluit genomen om de boom te rooien in Eindhoven. Hiervoor hadden wij naar Topboomzorg gebeld. Dit bedrijf heeft de kennis en het gereedschap in huis om deze klus te klaren.

In eerste instantie wilden wij deze wilg die in onze tuin stond omzagen. Het probleem is daarmee niet verholpen, want de wortels groeien verder. Daarom hebben wij ervoor gekozen om dit gevaarte in zijn geheel, inclusief wortels uit de tuin te halen. Zo hebben wij weer de zon in huis en een schuur die recht staat.