20 juni 2024

3 originele kado’s waar je vrienden echt blij van worden

Ieder jaar loopt moet menig van ons voor vrienden op zoek naar een leuk verjaardags kado voor een vriend, kennis of familielid. Het lijkt steeds lastiger te worden om een een passend kado te vinden dat zowel origineel is als ook gewaardeerd wordt door de ontvangende partij. In dit artikel geven we jou 3 suggestie voor kado’s waar je waarschijnlijk zelf nooit aan gedacht zou hebben. Veel leesplezier!

Een verrekijker

Vogel spotten is dit jaar populairder dan ooit. Het is een leuke reden om de deur uit te gaan en de natuur in te trekken en tot rust te komen. Het probleem is echter dat vogels nogal mensenschuw zijn en lastig te benaderen. Met veel geduld en een goede verrekijker kan je toch een hoop mooie dieren te zien krijgen.

Een puzzel

De afgelopen jaren zijn we verslaafd geraakt aan digitale media. Dit is niet voor iedereen wenselijk en men is op zoek naar een alternatief tijdverdrijf. Met een puzzel geef je een leuk alternatief en stimuleer je bovendien de geest op een manier die velen van ons nog kennen uit onze jeugd. Bonus tip: ga voor een puzzel van het favoriete vakantieland van de ontvanger.

Een schapenvachtEen schapenvacht is een echt multi purpose kado. Het kan dienen als decoratie, om mee te knuffelen of om jezelf me warm te houden. Je kan een schapenvacht kopen in verschillende kleuren en stijlen zodat hij je hem altijd kan personaliseren. Kijk op topschapenvachten.nl om een beeld te krijgen wat er allemaal mogelijk is.