21 juni 2024
trimsalon geldrop

Trimsalon Geldrop beste keuze voor iedere hond

Al jarenlang hebben wij honden en al onze honden hadden een hele mooie vacht. Maar de hond die we nu hebben heeft veel klitten in de vacht en borstelen helpt niet echt. Ook vind ik zelf belangrijk dat de gezondheid van de hond optimaal blijft. Dus voor onze hond werd het tijd om een keer naar een Trimsalon te gaan. Hiervoor ging ik zelf even opzoek naar een trimsalon. Ik kwam uit bij Trimsalon Geldrop.

Ook nog andere mogelijkheden

Ik ging een paar dagen later zelf even langs bij de de trimsalon. Hier kreeg ik een wat uitleg over hoe en wat. Niet alleen de vacht wordt behandeld maar ook andere delen van de hond. Zowel de oren en de nagels kunnen ook bijgehouden worden door trimsalon Geldrop. Dit was erg fijn om te horen want dan kon ik dat ook gelijk meepakken. trimsalon geldrop

Vacht glimt

Na een aantal afspraken te hebben gehad hebben wij zeker een verandering gezien in de vacht van de hond. De vacht glimt nu zelfs. Echt prachtig en we zijn daar zeer blij mee. Ook heeft onze hond nu minder last van verharing en dat is ook weer in het voordeel van ons want dan hoeven wij minder te vegen in huis.