14 juni 2024

De cursus die ik heb gevolgd bij EHBO Zaandam

EHBO Zaandam, de beste cursus van de regio!

Ik ben twee maanden geleden bijna weduwe geworden omdat mijn man een hartstilstand had gekregen. Gelukkig heeft een man met een EHBO diploma mijn man gereanimeerd en zijn leven gered! Ik heb toen besloten om ook een EHBO cursus te gaan doen bij EHBO Zaandam. Ik was zo blij dat die man een EHBO diploma had gehaald en mijn man zijn leven heeft kunnen redden. Ik wilde dit ook kunnen doen mocht het ooit een keer nodig zijn. Ik heb uiteraard contact gezocht met de man die mijn man zijn leven heeft gered. Ik heb hem zeer hartelijk bedankt en heb een hele grote bos bloemen gebracht. Ook heb ik hem toen gevraagd waar hij zijn EHBO cursus had gevolgd. Hij antwoordde dat hij zijn EHBO diploma had gehaald bij EHBO Zaandam. Ik heb me dezelfde dag nog ingeschreven voor een cursus bij EHBO Zaandam. Een maand later heb ik de cursus gedaan en ik ben inmiddels gediplomeerd EHBO’er. Ik kan nu kleine ongelukjes zoals een bloedneus of een wondje behandelen maar ook kan ik nu een correcte reanimatie uitvoeren. Ik ben heel blij dat ik nu na het redden van mijn man zijn leven iemand anders zijn leven kan redden.

Ik adviseer iedereen om ook een EHBO cursus te volgen. Iemands leven moeten redden gaat u en mij hopelijk nooit gebeuren maar het is geweldig als u dit kunt doen. Iemand zijn leven teruggeven is toch wel het mooiste wat je voor iemand kunt doen!